Santpoorste Boerenmarkt 15 &16 September 2018 tijd:10:00-16:00 De markt wordt georganiseerd door enthousiaste en creatieve mensen met een beperking en hun betrokken en goed opgeleide begeleiders van De Waerden.
 
 

SANTPOORT-NOORD - Op het terrein bij de Smikkeltuin vindt Zaterdag 15 en Zondag 16 September 2018 de achtste editie van de Santpoortse Boer én markt plaats. Op het terrein van de Smikkeltuin.

Kramen gevuld met een interessante variatie van ambachtelijk (lokaal) hoogwaardig (h)eerlijk smaakgoed. Kramen gevuld met antiek & brocante en 2de hands boeken. (Ambachtelijke) diensten of activiteit door creatieve enthousiaste hobbyérs. Kinderactiviteiten en workshops.

Maar ook vaste planten, kruiden en fruitbomen zijn vertegenwoordigd. De schapen van Manus Masteling staan te grazen op het gras, de biologische pannenkoeken worden gebakken en de zalm wordt vers gerookt in de rookoven. Een markt waar boer en burger van kan genieten. En dit alles op agrarisch terrein! Bezoekers zijn beide dagen tussen 10.00 en 16:00 uur van harte welkom .

EHBO post & AED & toilet aanwezig

 

De Smikkeltuin

Spekkenwegje nr 8

2071KC Santpoort - Noord

De hagerlingenweg in Santpoort is weer open .

u kunt u auto tegenover de markt parkeren in het weiland. 

Tip kom op de fiets, in verband met de drukte.